Til lykke med fornem placering!

Til lykke med fornem placering!

Tagline

Det er endnu engang slået fast, at Fortuna er Danmarks bedste kvindefodboldklub. Det sørgede andet holdet i 1. division for…

Mere...
To helt forskellige halvlege

To helt forskellige halvlege

Tagline

Fortuna bevarer sin førerstilling i 3F-ligaen efter søndagens hjemmekamp mod BSF. Det blev til en overbevisende sikker 7-0 sejr mod…

Mere...
Vi skal sætte os på spillet fra start

Vi skal sætte os på spillet fra start

Tagline

Vi gør alt, for at søndagens kamp bliver en fodboldmæssig oplevelse.BSF er et meget spændende hold, der gennem de seneste…

Mere...
Årets første nederlag

Årets første nederlag

Tagline

Intet ville lykkes for Fortuna – måske bortset fra en enkelt scoring – da det lørdag blev til årets første…

Mere...

Energiforvandling satte gang i scoringen

Maalglade
Pausen i aftenens ligakamp på banen i Odenses Marienlystcenter forvandlede Fortuna fra passivitet til et hold, der sprudlede af energi og kampgejst. Fra at være bagud med et enkelt mål efter første halvleg, blev kampens sidste 45 minutter udnyttet eksemplarisk, så Fortuna kunne vise slutresultatet 1-6.
I kampens første halve time var Fortuna et energiforladt hold, der ganske vist spillede rimelig pænt, men totalt savnede den gejst, der skal til for at score og vinde.
For at få energi i spillet foretog cheftræner Brian Sørensen derfor en dobbeltindskiftning efter 35 minutter. Erfarne Florentina Olar og unge talentfulde Agnete Nielsen kom på banen. Det forandrede hold og spil totalt.
På det tidspunkt havde Sille Struck dog bragt Odense Q foran. Hun scorede til 1-0 allerede efter 15 minutters spil. Den føring holdt ind til pausen.
Fortuna-holdet, der gik på banen efter pausen, virkede som et helt nyt mandskab.
Der gik ikke mere end to minutter, inden Agnete Nielsen demonstrerede sit store talent. Hun serverede bold for fødderne af Signe Bruun, der viste sin målfarlighed og sendte bolden ind til udligning.
Så ville Agnete Nielsen selv. Hun tog turen og fandt vej til det fynske mål. Herpå skulle der gå en halv time, inden der igen skete noget afgørende.
Der stod Fortuna på spillet, og så i kampens 78. minut var Agnete Nielsen der igen med en solo-præstation og stillingen var 1-3.
Signe Bruun fortsatte også med at vise, at hun er på holdet for at score. I det 80.minut gjorde hun det til 1-4 og rundede af i det 88. minut til 1-6
Ind imellem disse to mål gjorde Nevena Damjanovic det til 1-5 på et straffespark.
Brian Sørensen har fået en fantastisk trup at arbejde med.
- Nu skal de bare lære, at man ikke blot går på banen, og regner med at sejren kommer af sig selv. Vil man noget med sit fodbold, skal der arbejdes, og al energi skal fyres af. Jeg tror, at vi fik en lærestreg i første halvleg i Odense, så vi frem over går på banen og har fuld fart på lige fra første fløjt, siger Brian Sørensen.
Det kan Fortuna levere bevis på allerede lørdag, når det går løs i Vejle. Her begynder kampen kl. 12:00.
Pin It
SponsorBar
facebook_page_plugin