Der blev kæmpet i San Sebastian

Der blev kæmpet i San Sebastian

Tagline

16-årige Lise Dissing debuterede med scoringAtletico Madrid var en stor mundfuld for Fortuna – alligevel kæmpede pigerne fra Hjørring bravt,…

Mere...
Nu kan Fortuna få revanche

Nu kan Fortuna få revanche

Tagline

Hjørring-klubben skal igen ud på et italiensk eventyr mod FiorentinaEndnu engang byder Fortunas første optræden i UEFA Womens Champions League…

Mere...
Nu kæmper de sammen i Nordspanien

Nu kæmper de sammen i Nordspanien

Tagline

Fortunas liga-hold varmer op til turnering og champions leagueFredag tager Fortunas 3F-liga trup fat på en total afpudsning af kampformen.…

Mere...
Så kom Fortuna i gang

Så kom Fortuna i gang

Tagline

  De danske mestre fik styr på spillet næsten en time inde i kampen mod oprykkerne fra Thy Thisted Én…

Mere...

Energiforvandling satte gang i scoringen

Maalglade
Pausen i aftenens ligakamp på banen i Odenses Marienlystcenter forvandlede Fortuna fra passivitet til et hold, der sprudlede af energi og kampgejst. Fra at være bagud med et enkelt mål efter første halvleg, blev kampens sidste 45 minutter udnyttet eksemplarisk, så Fortuna kunne vise slutresultatet 1-6.
I kampens første halve time var Fortuna et energiforladt hold, der ganske vist spillede rimelig pænt, men totalt savnede den gejst, der skal til for at score og vinde.
For at få energi i spillet foretog cheftræner Brian Sørensen derfor en dobbeltindskiftning efter 35 minutter. Erfarne Florentina Olar og unge talentfulde Agnete Nielsen kom på banen. Det forandrede hold og spil totalt.
På det tidspunkt havde Sille Struck dog bragt Odense Q foran. Hun scorede til 1-0 allerede efter 15 minutters spil. Den føring holdt ind til pausen.
Fortuna-holdet, der gik på banen efter pausen, virkede som et helt nyt mandskab.
Der gik ikke mere end to minutter, inden Agnete Nielsen demonstrerede sit store talent. Hun serverede bold for fødderne af Signe Bruun, der viste sin målfarlighed og sendte bolden ind til udligning.
Så ville Agnete Nielsen selv. Hun tog turen og fandt vej til det fynske mål. Herpå skulle der gå en halv time, inden der igen skete noget afgørende.
Der stod Fortuna på spillet, og så i kampens 78. minut var Agnete Nielsen der igen med en solo-præstation og stillingen var 1-3.
Signe Bruun fortsatte også med at vise, at hun er på holdet for at score. I det 80.minut gjorde hun det til 1-4 og rundede af i det 88. minut til 1-6
Ind imellem disse to mål gjorde Nevena Damjanovic det til 1-5 på et straffespark.
Brian Sørensen har fået en fantastisk trup at arbejde med.
- Nu skal de bare lære, at man ikke blot går på banen, og regner med at sejren kommer af sig selv. Vil man noget med sit fodbold, skal der arbejdes, og al energi skal fyres af. Jeg tror, at vi fik en lærestreg i første halvleg i Odense, så vi frem over går på banen og har fuld fart på lige fra første fløjt, siger Brian Sørensen.
Det kan Fortuna levere bevis på allerede lørdag, når det går løs i Vejle. Her begynder kampen kl. 12:00.
Pin It
Real Sociedad
DC boks
Danmark Ungarn tag med
Fortunashoppen
 
Academybox
SponsorBar
facebook_page_plugin