Topscorer forlader Fortuna!

Topscorer forlader Fortuna!

Snerle til West Ham

Gjensidige Kvindeligas topscorer Emma Snerle kommer til at spille på engelsk græs fra turneringsstart 2022.London-klubben West Ham har tegnet kontrakt…

Mere...
Fortuna styrker fysikken

Fortuna styrker fysikken

Ansvar for det fysiske

 Med stadig stigende krav til elitespillere er det yderst nødvendigt, at fysikken er i orden. Det har Fortuna taget til…

Mere...
Fra Nigeria via B93 og frem til Fortuna

Fra Nigeria via B93 og frem til Fortuna

En anden type

Fortuna giver den 19-årige nigerianske fodboldspiller Joy Ogochuckwu en chance for at tilpasse sig spillet og kulturen i et koncentreret…

Mere...
Fortuna og Køge deler pladserne på Efterårets Hold

Fortuna og Køge deler pladserne på Efterårets Hold

Fire fra Fortuna

Liga-trænerne og landstrænerne har nu valg de 11 spillere, der udgøre efterårets hold i Gjensidige Kvindeliga. Ikke uventet deler spillere…

Mere...

Topscorer forlader Fortuna!

River i Snerles troeje 37J1516 kopier
Gjensidige Kvindeligas topscorer Emma Snerle kommer til at spille på engelsk græs fra turneringsstart 2022.
London-klubben West Ham har tegnet kontrakt med den 20-årige Fortuna-spiller, der for alvor har slået igennem i ligaens grundspil i efteråret og på det danske kvindelandshold.
Med sine 13 mål er hun øverst på topti scoringslisten i Gjensidige Kvindeliga en liste der tæller hele fire Fortuna-spillere.
Emma Snerle kom for fem år siden til Fortuna fra Dronninglund. Ingen har været i tvivl om hendes store talent, der nu bringer hende til en af verdens førende ligaer – den engelske.
Kontrakten til Emma Snerle kan kun betragtes som en satsning fra London-klubbens side.
Der oprustes for alvor blandt engelske topklubber, og nu vil West Ham også med i kapløbet. London-klubben ligger på ligaens syvendeplads. Arsenal topper foran Chelsea og Tottenham.
Emma Snerle bliver eneste danske spiller i West Ham, der også har spillere fra bl.a. Australien, Japan, USA, Canada og Island.
I Fortuna har man spillere, der er parat til at træde ind som erstatning for Emma Snerle, men det bliver nødvendigt at arbejde på transfermarkedet i løbet af foråret, hvor det danske mesterskab og deltagelse i UEFA Womens Champions League skal afgøres.
10 emma snerle vid5335 kopier 2Trods sin unge alder har Emma Snerle allerede spillet 98 kampe på Fortunas ligahold. Efter 36 kampe på ungdomslandshold er det blevet til 22 A-landsholdskampe.
I 2020 blev hun valgt til årets spiller i Gjensidige Kvindeliga, efter at hun gik fra at være talent til at blive en profil i ligaen.
Emma har et teknisk højt niveau. Hun er ofte blevet matchafgørende med både assists og mål.
Hun har været en uhyre vigtig brik i Fortuna Hjørrings jagt på succes, og nu er hun så klar til jagten på egen personlig succes.
Kontrakten med den engelske storklub er en fornem cadeau til Emma Snerle og samtidig til det talent og liga-arbejder, der udføres i Fortuna.
Spillere med Fortuna-fortid findes i dag hos storklubber i Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Holland og nu også i England.

 

Pin It

 

 

 20210516 Fortuna Brondby kopier

 
 
 
DC boks
 
 

Billet til næste hjemmekamp  

TILMELDING DANA CUP

GRAFIK TIL HJEMMESIDE SERVICELEDER
SponsorBar
 Hovedsponsorer trans
facebook_page_plugin